Lectură de un minut

16 Jun 2024 - Știri și Noutăți

O nouă zi cu oferte la Sabon: când are loc Royal Passport Day

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 18 iunie e Royal Passport Day la Sabon. Clubul Royal Passport e biletul  de acces la cele mai atractive oferte și beneficii.  

Sursa foto: Sabon

Cardul poate fi achiziționat contra sumei de 20 de lei, iar membrii clubului au următoarele beneficii:

  • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
  • În fiecare lună, SABON alege un produs - produsul lunii - de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
  • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit full size.

Ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.

În anul 2023, SABON România a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă, apropiindu-se de un total de 9 milioane de euro, vânzările online reprezintând o pondere stabilă de 30% din total.

Sabon are în vedere deschiderea a cel puțin trei puncte de vânzare noi atât în București, cât și în celelalte orașe importante, alături de consolidarea rețelei existente de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O nouă zi cu oferte la Sabon: când are loc Royal Passport Day