Lectură de un minut

07 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Program de reciclare la Sabon: cum putem returna ambalajele cosmeticelor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diferite forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural. „La Sabon, credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată”, a afirmat Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon România, la lansarea programului Sabon ReCycle realizat în parteneriat cu Reciclad’Or.
 

Sursa foto: Sabon

Cum procedezi: pentru început curăță bine ambalajele produselor după utilizare și dezlipește etichetele. Adu-le la unul dintre magazinele Sabon participante la campanie (AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza) iar dacă ești parte din clubul Royal Passport, numărul de ambalaje aduse de tine va fi convertit în puncte (1 ambalaj gol = 1 punct; 1 punct = 1 leu), pentru care vei primi un voucher generat online, în contul Royal Passport sau direct în magazin, ce poate fi folosit la cumpărături.

Pentru angajamentul de a proteja natura, primii 100 de participanți care sunt membrii ai Royal Passport vor primi cadou un scrub de corp. Produsele se acordă în limita stocului disponibil.

Din grijă față de natură, este primit pentru reciclare orice recipient cosmetic gol, însă doar cele Sabon vor fi recompensate cu vouchere valorice sau cadouri.

În anul 2023, SABON România a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă, apropiindu-se de un total de 9 milioane de euro, vânzările online reprezintând o pondere stabilă de 30% din total.

Sabon are în vedere deschiderea a cel puțin trei puncte de vânzare noi atât în București, cât și în celelalte orașe importante, alături de consolidarea rețelei existente de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Program de reciclare la Sabon: cum putem returna ambalajele cosmeticelor