Lectură de 3 minute

11 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Nupo România a inaugurat primul showroom din sud-estul Europei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 7 decembrie a avut loc inaugurarea oficială a primului showroom Nupo din sud-estul Europei, situat pe șos. Nordului, nr 58. 

Sursa foto: NUPO România

Dieta de slăbit Nupo asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Cu peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență, dieta de slăbit Nupo a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD).

Din păcate, pentru că nu avem limită la mâncare, nu avem limită la îngrășare. În acest context, vă trebui să mutăm mâncarea din sfera de emoțional-plăcere, în sfera aceea de am bifat o masă. Ce am admirat întotdeauna la țările nordice este că sunt un pic înaintea noastră. Au inventat ceva extrem de practic, extrem de comod, care se adresează oamenilor care vor să simplifice relația cu mâncarea. Trebuie să acceptăm că avem nevoie de foarte puțină mâncare și dacă se poate, când nu avem nici timpul, nici dispoziția necesară, nici variantele sănătoase ideale, să apelam la o soluție care a fost făcută cu niște nutrienți buni. Slăbitul nu este o chestiune spontană, naturală, iar silueta este o chestie chinuitoare. Francezii au o vorbă frumoasă – În momentul în care ne raportăm la mâncarea de pe masă să nu mai fim seduși de ea, să ne raportam la ea de pe o poziție lucidă și fermă, pe sistemul “convinge-mă să te mănânc”

Mihaela Bilic, medic nutriționist

CIinica Herăstrău și Nupo România au dezvoltat împreună, prima locație din Europa de Est care oferă servicii medicale integrate, în cadrul celui mai nou concept de clinică, unde pacienții pot beneficia de soluții personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecăruia, intervenții de chirurgie estetică și de remodelare corporală prin Lipoaspirație Asistată Laser pentru eliminarea depozitelor adipoase localizate, intervenții pentru celulită, tonifiere a pielii, dar și consultații de nutriție. În showroom-ul Nupo România puteți găsi și testa produsele Nupo de Dietă și de menținere a greutații.

Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician

În cadrul showroom-ului Nupo, persoanele care vor să slăbească beneficiază de consultanță de la nutriționiști specializați în controlul greutății și gestionarea problemelor alimentare și sunt ghidați să își îmbunătățească obiceiurile alimentare și să își mențină sănătatea, astfel încât să arate și să se simtă bine în permanență.

Citeste si:
Coca-Cola schimbă rețeta la Zero Zahăr și ambalajul băuturilor, pentru prima dată în ultimii 5 ani
Coca-Cola schimbă rețeta la Zero Zahăr și ambalajul băuturilor, pentru prima dată în ultimii 5 ani

Printre efectele benefice ale dietei Nupo asupra sănătății, se numără: reducerea și normalizarea hipertensiunii arteriale și a hipertensiunii pulmonare, normalizarea glicemiei în diabetul zaharat de tip 2, scăderea concentrației de acizi grași din sânge (ex. trigliceride), normalizarea nivelului colesterolului, scăderea riscului de boli cardiovasculare, scăderea riscului de a dezvolta complicații în diabetul zaharat, scăderea riscului de cancer de colon și de sân, reducerea episoadelor de apnee în somn (sforăitul), ameliorarea afecțiunilor osteo-articulare, normalizarea oxigenării sângelui.

Pentru a obține rezultate durabile și un stil de viață sănătos, în aceeași locație, clienții pot beneficia și de serviciile clinicii de chirurgie estetică, Dr. Dana Miricioiu - Clinica Herăstrău. În cadrul cel mai nou concept de clinică, pacienții pot beneficia de soluții personalizate și o gamă completă de intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructive, cosmetică chirurgicală și remodelare corporală adaptate nevoilor și obiectivelor fiecăruia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nupo România a inaugurat primul showroom din sud-estul Europei