Lectură de 2 minute

13 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Irina Firstova este noul director de resurse umane al Coca-Cola HBC România

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Compania Coca-Cola HBC România are un nou director de resurse umane: Irinei Firstova a preluat funcția de country HR manager al Coca-Cola HBC România în acest an, după ce, anterior, a fost country HR excellence manager în Rusia, în cadrul aceleiași companii.

Irina s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în anul 2004, în Novosibirsk, Siberia, ca sales coordinator a devenit profesionist în HR în 2005.

De-a lungul celor 17 ani petrecuți până acum în companie, a acumulat experiență în mai multe roluri, precum training manager, talent development manager, HR manager pentru support office precum și roluri de HR business partner pentru echipele de comercial și supply chain.

Irina Firstova a venit pe noua poziție de country HR manager Coca-Cola HBC România cu o experiență profesională în cadrul grupului Coca-Cola HBC, coordonând proiecte importante ale companiei, precum dezvoltarea competențelor manageriale și susținerea dezvoltării echipelor de vânzări din teren.

CITEȘTE și o opinie scrisă de Zoran Bogdanovic, CEO Coca-Cola HBC.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă de băuturi răcoritoare, printre care băuturi carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.

VEZI detalii despre Coca-Cola România aduce tehnologia Keel Clip în țară și începe înlocuirea foliei de plastic folosită pentru baxurile de doze.

În România, Coca-Cola HBC a fost desemnată cea mai sustenabilă companie pe plan local, pentru al cincilea an consecutiv (2016 – 2020), conform Romania CSR Index, studiu realizat de agenția de consultanță independentă The Azores. Coca-Cola HBC România activează în industria de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi.

Citeste si:
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Irina Firstova este noul director de resurse umane al Coca-Cola HBC România