Lectură de un minut

20 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Niki Minaj revoluționează industria unghiilor false: artista a scos pe piața unghiile cu aplicare rapidă  

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Rapperița Nicki Minaj și-a lansat propria afacere de unghii false de tip "press-on" pentru a contribui la "perturbarea" sectorului. 

Sursa foto: Unsplash

Pink Friday Nails a fost creată în colaborare cu Yvett Garcia, tehniciana de unghii de multă vreme a artistei premiate, care a ajutat la conceperea gamei și a supravegheat producția, scrie Cosmetic Business.

Aceasta își propune să umple un gol de pe piață prin "acoperirea decalajului dintre mărcile ieftine, cu modele de calitate inferioară și de fidelitate scăzută, și seturile personalizate vândute de artiștii de unghii pe rețelele de socializare pentru sute de dolari", se arată într-o declarație a brandului.

Cu prețuri cuprinse între 19,99 și 24,99 dolari, colecția cuprinde 11 modele în diferite variante de culori, de la baze mate și cromate la modele de camuflaj.

Toate sunt inspirate de propriile modele de unghii ale lui Minaj sau de ținutele pe care aceasta le-a purtat la evenimente de profil. Unele dintre modelele în ediție limitată cuprind până la 300-400 de pietre prețioase și brelocuri pe un singur set.

Seturile pot fi cumpărate de pe pinkfridaynails.com, iar brandul susține că acestea durează aproximativ două săptămâni.

Minaj nu este singura celebritate care a debutat cu o nouă linie de frumusețe, Kylie Jenner tocmai a intrat în domeniul parfumurilor cu noul său parfum Cosmic. Și Bella Hadid urmează să își lanseze luna aceasta propriul brand de frumusețe Orebella.

Citeste si:
Ce spun directorii executivi din întreaga lume despre costuri și creștere în 2024
Ce spun directorii executivi din întreaga lume despre costuri și creștere în 2024

Între timp, starul american de baschet LeBron James a dezvăluit prima sa gamă de produse de îngrijire pentru bărbați, The Shop.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Niki Minaj revoluționează industria unghiilor false: artista a scos pe piața unghiile cu aplicare rapidă