Lectură de 2 minute

26 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Nicoletta Muscinelli a fost numită în poziția de market manager pentru al treilea magazin pe care Ikea îl deschide în România, la Timișoara

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Ikea SEE anunță că Nicoletta Muscinelli va ocupa funcția de market manager pentru Timișoara, poziție din care va conduce activitatea viitorului magazin și va reprezenta operațiunile de retail ale companiei în vestul României. Aceasta va prelua oficial funcția pe 1 septembrie 2021.

Nicoletta Muscinelli s-a alăturat companiei în anul 1995 în poziția de interior design manager în țara sa natală, Italia. De-a lungul timpului, ea a deținut mai multe roluri de management în activitatea de design de interior, în țări precum Australia, Franța și Regatul Țărilor de Jos, făcând astfel parte din numeroase proiecte de extindere și deschidere de noi magazine.

Cea mai recentă poziție deținută de Nicoletta a fost home furnishing & retail design manager pentru România, Croația, Serbia, Ucraina și Slovenia.

Nicoletta Muscinelli va fi al doilea market manager pentru Ikea România, alături de Violeta Neniță, care rămâne market manager pentru București.

Ikea Timișoara, noul magazin din România

Ikea deține două magazine în România, ambele în București: în Băneasa și în Pallady. Magazinul din Timișoara este al treilea pe care retailerul îl pune pe hartă.

Magazinul Ikea Băneasa a fost inaugurat pe 21 martie 2007, fiind urmat de magazinul Pallady, care și-a întâmpinat primii vizitatori pe 24 iunie 2019. Cele două magazine pun la dispoziția clienților peste 9,500 de produse. Ikea a deschis centre de livrare în Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. În timpul anului fiscal 2019 (01.09.2019-31.08.2019), magazinele IKEA din România au primit peste 3,6 milioane de vizitatori, în timp ce website-ul www.ikea.ro a înregistrat peste 22 de milioane de accesări.

Grupul Ingka (Ingka Holding B.V. și entitățile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care deține și operează IKEA în baza unor acorduri de franciză cu Inter IKEA Systems B.V. Ingka Group are trei domenii de activitate: IKEA retail, Ingka Investments și Ingka Centres. Grupul Ingka este partener în sistemul de franciză IKEA, operând 374 magazine IKEA în 30 de țări. Aceste magazine au avut 839 de milioane de vizite în timpul anului financiar 2019 și 2,6 miliarde de vizite pe platforma www.Ikea.com.

Citeste si:
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nicoletta Muscinelli a fost numită în poziția de market manager pentru al treilea magazin pe care Ikea îl deschide în România, la Timișoara