Lectură de un minut

15 Mar 2022 - Știri și Noutăți

New Yorker deschide al 50-lea magazin, în Colosseum Mall

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul internațional de modă New Yorker deschide joi, 24 martie, un nou magazin, cu o suprafață de 1.100 de metri pătrați, în Colosseum Mall București și ajunge la 50 de unități în România și a noua din București.

New Yorker a pregătit în ziua deschiderii o ofertă specială: 25 de lei reducere la cumpărături de minimum 130 de lei și 50 de lei reducere la cumpărături de minim 250 de lei, în perioada 24 – 27 martie. În plus, primii 50 de vizitatori primesc în ziua deschiderii un voucher cadou în valoare de 50 de lei.

Programul magazinului va fi de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 21:00.

New Yorker, cu sediul central în Braunschweig – Germania, are la nivel mondial 1.150 de filiale din 47 de ţări și peste 21.000 de angajaţi. Brandul are mărcile proprii FSBN, FB Sister, Amisu, Smog, Cesored și Accesoires.

Colosseum Mall va deschide pe 24 martie noua clădire și spațiile comerciale aferente, după finalizarea investiției de circa 30 de milioane de euro. Suprafața închiriabilă ajunge, astfel, la 53.500 de metri pătrați.

Brandurile care se alătură acestei etape de extindere sunt Sinsay, parte a grupului polonez LPP, care deschide în Colosseum Mall cel mai mare magazin din România, New Yorker, CCC, Deichmann, Smyk All for Kids, Noriel, Stay Fit, cu cel mai mare centru de fitness al brandului din București, Colin’s, 4F, Douglas, Teilor, English Home, Ac&Co, Mumuso, Optiblu, Nala Cosmetics, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Noodle Pack, Mesopotamia, So!Coffee, Vibe Cafe, Uncle John, All For Six, Bunătăți Ardelenești, Restaurant Presto, La Galleria, Inmedio, Xpressions Beauty & Body Care.

Colosseum Mall este situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  New Yorker deschide al 50-lea magazin, în Colosseum Mall