Lectură de un minut

13 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Netflix devine retailer. Ce plănuiește streamerul să vândă în magazinele Netflix House    

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În timp ce Netflix iese dintr-o afacere odată cu închiderea serviciului de închiriere de DVD-uri, se pare că va intra în spațiul fizic într-un mod diferit. Streamer-ul plănuiește să lanseze un lanț de magazine- denumit Netflix House - care va oferi nu doar lucruri de cumpărat, ci și mâncare și alte experiențe cu tematică după ceea ce este la modă pe Netflix în acel moment.    
 

Sursa foto: Unsplash

În timp ce Netflix iese dintr-o afacere odată cu închiderea serviciului de închiriere de DVD-uri, se pare că va intra în spațiul fizic într-un mod diferit. Streamer-ul plănuiește să lanseze un lanț de magazine- denumit Netflix House - care va oferi nu doar lucruri de cumpărat, ci și mâncare și alte experiențe cu tematică după ceea ce este la modă pe Netflix în acel moment, scrie theverge.com.

Nu există prea multe detalii în acest moment, cum ar fi locul în care aceste magazine ar putea fi deschise în cele din urmă, dar se așteaptă ca primele locații să fie lansate în SUA în 2025.

În prezent, Netflix operează un magazin online care vinde de toate, de la tricouri Stranger Things la saci de dormit cu plicuri roșii și a mai avut în trecut și magazine pop-up de vânzare cu amănuntul.

De asemenea, a testat experiențe imersive precum Squid Game: The Trials în Los Angeles și un spectacol de teatru pentru Stranger Things la Londra.

Netflix House ar marca prima locație permanentă pentru unul dintre aceste magazine.

Vestea vine în contextul în care Netflix continuă să caute noi surse de venit și continuă să crească prețurile pentru cele existente.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Netflix devine retailer. Ce plănuiește streamerul să vândă în magazinele Netflix House