Lectură de 3 minute

24 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Moșia Chindia începe livrările la nivel național, din luna februarie: „Estimăm o creștere de 30% datorată livrărilor naționale''

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Ferma de animale Moșia Chindia anunță că toată gama de produse este acum disponibilă în magazinul online cu livrare în toată țara. Fondatorii estimează o creștere a vânzărilor cu 30% în următoarea jumătate de an.

„Am avut foarte multe comenzi din Moldova, Transilvania, Cluj, Timișoara. Deși inițial plănuisem să livrăm doar în București, Ilfov și Dâmbovița (unde se află ferma), interesul foarte mare din țară ne-a determinat să căutăm variante prin care să livrăm produsele Moșia Chindia și familiilor din restul României. Am făcut teste, totul a mers conform planului, așa că am luat decizia de a lansa și oficial această opțiune", spune Vlad Miriță, fondator ferma Moșia Chindia.

Moșia Chindia începe livrările la nivel național

Familiile vor putea comanda din toată țara, începând din februarie, cele peste 50 de produse existente în oferta magazinului online. Dacă în București, Ilfov și Dâmbovița livrarea durează 2-3 zile, în restul regiunilor aceasta se realizează în 3-5 zile lucrătoare. Pentru un coș care costă până în 250 de lei, livrarea costă 29 de lei în București, Ilfov și Dâmbovița. Peste suma de 250 de lei, transportul este gratuit. În cazul livrării naționale, la o comandă de peste 500 de lei, livrarea este gratuită, în timp ce, până în această sumă, costă 35 de lei.

„Pentru a da șansa cât mai multor familii de a-și hrăni copiii cu cea mai curată și sănătoasă carne , am subvenționat semnificativ prețul livrării. Este o acțiune pe care ne-o asumăm, păstrând în minte misiunea cu care am pornit la drum - 1 milion de familii cu copii care să beneficieze de hrană curată. Când am observat creșterea cererii în țară, am căutat un partener potrivit care să permită produselor noastre să ajungă la destinație la exact aceeași calitate la care pleacă din fermă.

Soluția a fost să alegem un curier care livrează cu mașini frigorifice. Nu am identificat niciun fel de diferență de structură sau gust între carnea proaspătă și cea congelată, așa că alegerea noastră a fost simplă", spune Dan Cîrstea, fondator ferma Moșia Chindia.

Moșia Chindia a început un parteneriat cu Frigonet Logistics, singura firmă de curierat cu mașini frigorifice care face livrări la nivel național către consumatorii finali (livrare door-to-door) pentru magazinele online. Cu o flotă de peste 30 de autocamioane, aceasta oferă șansa transportării produselor exact așa cum pleacă din fermă - congelate. De altfel, congelarea este cea mai naturală și mai sănătoasă metodă de conservare a alimentelor, pentru că nu implică niciun fel de aditivi, spun antreprenorii.

„Ultimii doi ani mi-au arătat că cererea este din ce în ce mai mare pe segmentul de livrare de alimente către beneficiarul final, ca urmare a creșterii vânzărilor online de produse alimentare. Moșia Chindia, clientul nostru, este o fermă cu produse naturale, care folosește congelarea ca singura metodă de conservare, astfel că mașinile frigorifice erau unica soluție pentru păstrarea calității de la fermă până în farfurie", a declarat Mihai Cristian Dărmănescu, director general Frigonet Logistics.

Ferma a fost fondată în 2010, ca o gospodărie care să acopere necesitățile familiei Miriță. În 2021, Moșia Chindia a devenit o fermă de animale multispecie.Frigonet Logistics este una dintre cele mai mari companii de curierat frigorific din România. Lansată în 2020, aceasta transportă produse perisabile refrigerate și congelate pe întreg teritoriul țării. Cu hub-uri în București, Cluj-Napoca, Bacău și Constanța, Frigonet Logistics asigură livrarea către toate supermarketurile, magazinele din comerțul tradițional, precum și către unități HoReCa, inclusiv benzinării, dar și către persoane fizice.

Citeste si:
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse
Vânzările magazinelor din Veranda Mall au crescut cu 8% în 2024. Care sunt cele mai căutate produse

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Moșia Chindia începe livrările la nivel național, din luna februarie: „Estimăm o creștere de 30% datorată livrărilor naționale''