Lectură de un minut

24 Oct 2023 - Știri și Noutăți

MOL lansează un nou blend de cafea Fresh Corner

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Handbalista Crina Pintea, imaginea noii cafele Fresh Corner, a inaugurat noul blend, prăjit și ambalat în prăjitoria dedicată din Ungaria, ROASTAR. Blendul este disponibil în toate stațiile de servicii MOL. Alături de Crina Pintea, la eveniment au fost prezente Geanina Ghiculescu, Head of Retail, MOL România și Anita Nagy-Bertók, Head of Coffee la ROASTAR. 

Sursa foto: Mol

Anita Nagy-Bertók, maestru barista și specialist de renume mondial în cafea, care a lucrat la dezvoltarea blendului, a preparat pentru invitații prezenți o cafea care să reflecte aroma noului blend Fresh Corner, așa cum a fost ea gândită.

În plus, cei prezenți au putut afla mai multe despre ideea care a stat la baza creării blendului Fresh Corner. Rețeta a fost perfecționată printr-un proces elaborat de testare la care au participat peste 2.000 de clienți din 6 țări.

În fiecare secundă sunt savurate două cafele Fresh Corner în rețeaua de stații de servicii a Grupului MOL.

Clienții se vor putea bucura de noul blend atât în varianta de auto-servire, de la aparatele amplasate în stațiile MOL de servicii, cât și preparată de personalul stației.

Notele de bază sunt de cacao, nucă prăjită și ciocolată, pentru o aromă pe care consumatorii să și-o dorească în fiecare dimineață.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MOL lansează un nou blend de cafea Fresh Corner