Lectură de un minut

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

MOL lansează propriul blend de cafea. Cu ce amestec de arome vine noul produs

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

MOL România lansează un blend de cafea, prăjit și ambalat în prăjitoria dedicată, Roastar. Acesta este deja disponibil în toate stațiile MOL care comercializează cafeaua Fresh Corner. Cu acest prilej, MOL România anunță un parteneriat cu handbalista Crina Pintea, care este imaginea noului blend de cafea.  

Sursa foto: Pixabay

Noul blend de cafea Fresh Corner a fost realizat sub coordonarea baristei Anita Nagy-Bertók, Head of Coffee la Roastar. Rețeta a fost realizată printr-un proces intens de testare la care au participat peste 2.000 de clienți din 6 țări.

Astfel, cafeaua Fresh Corner, disponibilă în toate stațiile MOL România atât în varianta de autoservire, cât și preparată de personalul stației, îmbină arome de cacao, nucă prăjită și ciocolată, oferind o experiență senzorială plăcută.

Blend-ul este prăjit și ambalat în prăjitoria dedicată, Roastar, din Ungaria. Aceasta a fost inaugurată în anul 2022 și este dotată cu cele mai moderne tehnologii și cu echipamente performante. Aici este depozitată și cafeaua verde, iar specialiștii se ocupă de tot procesul pregătirii acesteia, de la prăjirea boabelor de cafea, ambalarea produselor, controlul calității, până la pregătirea acestora pentru livrarea către stațiile de servicii MOL.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 27 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 241 de stații de servicii la nivel național, două depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd și un terminal GPL la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de 258 de angajați proprii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MOL lansează propriul blend de cafea. Cu ce amestec de arome vine noul produs