Lectură de un minut

07 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Mihaela Hoffman a fost numită directoarea diviziei de cafea și băuturi alcoolice a Coca-Cola HBC România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mihaela Hoffman a preluat, de la sfârșitul anului trecut, poziția de business director în categoria coffee & premium spirits din cadrul Coca-Cola HBC România și va coordona consolidarea portofoliului de cafea și băuturi alcoolice premium.

Hoffman va coordona toate activitățile și departamentele dedicate celor două categorii și va raporta direct directorului general al companiei.

Pe segmentul de cafea, compania comercializează, din iunie 2020, Costa Coffee, urmând, în viitorul apropiat, o extindere a portofoliului pe acest segment. Brandurile din portofoliul Coca-Cola HBC România în categoria Premium Spirits includ: The Macallan, Highland Park, Naked Malt, The Famous Grouse, Brugal, SKYY Vodka, Bulldog Gin, Bickens, Wild Turkey, Espolon.

Cu o experiență de aproape 18 ani în domeniul marketingului, anterior acestui rol, Mihaela Hoffman a condus departamentul de marketing al Coca-Cola HBC România, în perioada 2016 – 2021. S-a alăturat companiei în 2011 și a ocupat, pe parcursul anilor, pozițiile de consumer activation manager, marketing manager beverages și trade marketing manager. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2019 vânzări de peste 2,2 miliarde de unități. Compania are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mihaela Hoffman a fost numită directoarea diviziei de cafea și băuturi alcoolice a Coca-Cola HBC România