Lectură de 2 minute

16 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Mega Image închide magazinul din Sectorul 1 al Capitalei pentru deratizare, după ce doi șobolani au fost fotografiați la raftul de patiserie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image anunță că a închis magazinul de pe strada Ion Mincu, din Capitală, după ce doi șobolani au fost surprinși mâncând dintr-o gogoașă pe raftul de patiserie. Retailerul anunță că va deratiza și igieniza unitatea, apoi o va deschide publicului. 

„Ne dorim să acordăm scuze tuturor clienților noștri în urma incidentului neplăcut petrecut în magazinul nostru din Ion Mincu și să asigurăm pe această cale că intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, transmite Mega Image.

Reacția Mega Image după cei doi șobolani găsiți la raft

Retailerul, care are zeci de magazine în Capitală, susține că deratizează și igienizează constant suprafețele din spațiile comerciale.

„În magazinul menționat, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri. Pentru că ne dorim să luăm măsuri suplimentare, am închis astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. De asemenea, spațiul din magazin este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratament pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.

În prezent, analizăm soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, se arată în mesajul Mega Image.

Doi șobolani au fost surprinși pe raftul de patiserie al retailerului Mega Image, într-un magazin din sectorul 1 al Capitalei, condus de primarul Clotilde Armand, care este în conflict de luni de zile cu firma de salubritate Romprest.

Fotografiile au fost publicate de Adrian Moraru, secretar general al PNL București, pe Facebook.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 868 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 

Sursa foto: Facebook, Adrian Moraru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image închide magazinul din Sectorul 1 al Capitalei pentru deratizare, după ce doi șobolani au fost fotografiați la raftul de patiserie