Lectură de un minut

09 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Mega Image majorează salariile angajaţilor din magazine şi creşte valoarea tichetului de masă la 20 de lei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image majorează salariile angajaților din magazine cu 5% şi creşte valoarea nominală a tichetului de masă la 20 de lei, începând cu 1 iunie, potrivit unui comunicat de presă.

În urma creșterii valorii nominale a tichetului de masă oferit de companie, de la 15 lei la 20 de lei, angajaţii din magazinele Mega Image vor primi, în medie, bonuri de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Salariile individuale vor crește în medie cu 5% față de nivelul actual pentru toți angajații din magazine, în funcție de poziția deținută și rezultatele obținute.

Astfel, venitul minim primit de un vânzător din București la 6 luni de la angajarea în companie ajunge la o medie lunară de peste 4.110 lei brut, respectiv 2.550 lei net, în timp ce venitul minim pentru un lucrător comercial ajunge la peste 3.870 lei brut, respectiv 2.410 lei net pentru o lună întreagă lucrată. Suma include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

Bonusurile salariale și beneficiile extra salariale rămân neschimbate.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 875 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image majorează salariile angajaţilor din magazine şi creşte valoarea tichetului de masă la 20 de lei