Mega Image continua extinderea! Trei noi magazine Shop&Go deschise in Bucuresti!

Mega Image continua extinderea! Trei noi magazine Shop&Go deschise in Bucuresti!

Publicat pe 27 August 2014 in Stiri si noutati

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide miercuri trei magazine de proximitate Shop&Go in Bucuresti. Astfel, reteaua nationala ajunge la 335 de unitati, a anuntat retailerul.

Shop&Go Campia Libertatii 37A are o suprafata de vanzare de aproximativ 97 metri patrati, Shop&Go Bucuresti Ploiesti 7A se intinde pe circa 83 metri patrati, iar Shop&Go Constructorilor 26 are o suprafata de 90 metri patrati.

La inceputul lunii, Mega Image a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reteaua Angst, dupa ce compania locala s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzactie ce urmeaza a fi aprobata de Consiliul Concurentei.

Mega Image estimeaza venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate. Cumparaturile la Mega Image vor putea fi facute si online, dupa ce compania a dezvoltat in parteneriat cu eMAG o platforma web disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

Articolul complet pe: Wall-Street.ro


Mai multe despre

Mega Image, Retaileri, Magazine, Shop&Go, Magazine proximitate

Recomanda

Comentarii: Mega Image continua extinderea! Trei noi magazine Shop&Go deschise in Bucuresti!