Lectură de un minut

26 Aug 2014 - Știri și Noutăți

Mega Image vinde in parteneriat cu eMAG.ro

Abonează-te pe  

Mega Image are un parteneriat cu eMAG sub forma platformei online "Supermarket la tine acasa", disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda incepand de marti peste 7.500 de produse specifice unui supermarket, au anuntat companiile.

In prima etapa, magazinul online "Supermarket la tine acasa" va functiona in versiunea beta, deoarece atat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatati constant experienta de cumparare, se arata intr-un comunicat al celor doi retaileri.

Pentru a sustine acest proiect, Mega Image a construit un depozit special in Bucuresti, unde produsele comandate online sunt selectionate si pregatite de livrare la domiciliu sau pentru ridicare din magazine.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

Intreg articolul pe: Mediafax

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image vinde in parteneriat cu eMAG.ro