Lectură de 3 minute

20 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image continuă expansiunea: 11 noi magazine în luna mai

Andra Imbrea

Mega Image continuă planul de expansiune cu noi magazine deschise în mai multe orașe din țară și susține astfel comunitățile locale prin locuri de muncă și dezvoltare economică. Astfel, în luna mai, alte 11 magazine au fost deja deschise sau urmează să fie inaugurate în perioada următoare, dintre care 8 Mega Image și 3 Shop&Go. Retailerul olandezo-belgian ajunge astfel la o rețea locală de 787 de magazine.

În Timișoara, cel de-al doilea concept store, situat în zona Circumvalațiunii, a fost deschis la începutul lunii mai și oferă localnicilor noi experiențe la cumpărături prin concepte specifice precum Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health&Wellness, Pet Shop. Acesta este cel de-al doilea concept store după ce primul, din zona Dumbrăvița, a fost inaugurat la sfârșitul anului 2019, fiind cel mai mare concept store din afara Bucureștiului, cu o suprafață totală de peste 2000 mp.

În Cluj, alte două magazine au fost deja deschise recent, unul format Mega Image și unul Shop&Go. Ambele sunt situate pe strada Constantin Brâncuși și completează experiența la cumpărături oferită de cele 37 magazine existente.

În Iași, alte trei magazine sunt deschise în luna mai, dintre care unul format Mega Image a fost deja inaugurat în centrul istoric al orașului, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, urmat de al doilea magazin deschis în această lună, în cadrul complexului rezidențial Newton.  Un nou magazin Shop&Go va fi deschis pe parcursul lunii mai.

În Oradea, a fost deja deschis primul magazin Mega Image pe 8 mai, pe strada Ștefan cel Mare, alte două magazine urmând a fi deschise până la finalul anului.

Citeste si:
Jurnal de vânzări pe timp de pandemie: După Paște, românii au cumpărat tot mai multe semipreparate, alcool și țigări

În Bacău, a fost deschis magazinul Mega Image cu numărul 7, situat în Piața Mioriței. Mega Image își consolidează astfel poziția în zona Moldovei, cu un total de 26 magazine până în prezent.

În București, alte două magazine, unul Mega Image și unul Shop&Go urmează să fie deschise în luna mai, Mega Image pe strada Poștașului și Shop&GO pe intrarea Horbotei, ambele în zona Titan.

În Ilfov, un nou magazin Shop&Go va fi deschis în Chiajna, pe strada Salcâmilor.

Noile deschideri de magazine din luna mai continuă planul de expansiune și dezvoltare din acest an. În perioada ianuarie – aprilie, 18 magazine au fost deja deschise, fiind completate de cele 11 noi magazine deschise în luna mai.

Citeste si:
Kaufland deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 15 magazine în București

Rețeaua Mega Image ajunge în prezent la 787 magazine în București și orașe mari din țară, centre urbane puternice. Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Mega Image a lansat și un proiect pilot cu lanțul de librării Cărturești care prevede amplasarea unor insule cu cărți în cadrul supermarketurilor Mega Image. Librăria Cărturești continuă proiectul pilot început cu Mega Image în luna aprilie și va aduce insule cu cărți în mai multe magazine ale retailerului din București, Cluj, Timișoara și Iași, după ce vânzările au depășit așteptările, după cum au declarat reprezentanții Cărturești și Mega Image pentru retail.ro.

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image continuă expansiunea: 11 noi magazine în luna mai