Lectură de un minut

14 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Mega Image a retras de la vânzare un lot de ulei de măsline din cauza contaminării cu pesticide 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mega Image a retras de la vânzare uleiul de măsline extravirgin Gaea, un lot de recipiente de 500 de grame, la cererea furnizorului, din motive de precauție împotriva contaminării cu pesticidul „clorpirifos”.

Sursa foto: Unsplash

În urma unei solicitări din partea furnizorului, Mega Image a decis să retragă de la vânzare produsul cu numărul de lot L4009, cu data de expirare iulie 2025. Această acțiune a fost luată ca măsură de precauție pentru a preveni contaminarea încrucișată cu un alt lot în care a fost detectat pesticidul „clorpirifos”. Retailerul a menționat că în lotul L4009, cu termen de valabilitate în iulie 2025, pesticidul „clorpirifos” nu a fost detectat, se arată în comunicatul ANSVSA.

Sursa foto: ANSVSA

Având în vedere că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image a solicitat clienților să NU consume produse cu loturile menționate mai sus cu rugămintea de a le
distruge sau de a le returna la punctul de vânzare de la care a fost achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 24.05.2024.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a retras de la vânzare un lot de ulei de măsline din cauza contaminării cu pesticide