Lectură de un minut

16 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Meat2Eat a deschis un restaurant la parterul clădirii de birouri One Tower

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Meat2Eat, un concept gastronomic activ din 2015 printr-o carmangerie în zona Domenii și prin burger shops, a inaugurat primul restaurant steakhouse într-un spațiu de 400 metri pătraţi de la parterul clădirii de birouri One Tower din Bucureşti, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties. Deschiderea restaurantului a implicat o investiție de 800.000 euro și ar trebui să contribuie la creșterea cifrei de afaceri a grupului la un milion de euro pentru anul în curs.

Meat2Eat este un concept de restaurant și măcelărie cu produse proaspete pe pe bază de carne, fără aditivi. Meniul Meat2Eat Steakhouse este unul cosmopolit şi cuprinde o selecție de cărnuri din diverse colțuri ale lumii.

Meat2Eat vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice din proiectul One Floreasca City, care găzduiește și restaurantele Samsara, Elephante si clinica Sanador.

One Floreasca City este un proiect imobiliar cu un conceptconstruit în ideea de comunitate și care înglobează o componentă rezidențială cu apartamente premium – One Mircea Eliade, o clădire de birouri de calsă A – One Tower, precum și numeroase facilități pentru sport, petrecerea timpului liber și spații verzi.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România.

Citeste si:
ANGST, un cunoscut jucător din industria cărnii, a intrat în insolvență
ANGST, un cunoscut jucător din industria cărnii, a intrat în insolvență
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meat2Eat a deschis un restaurant la parterul clădirii de birouri One Tower