Lectură de 3 minute

28 Jun 2021 - Știri și Noutăți

McDonald’s, parteneriat cu producătorul român Transavia pentru lansarea unui nou produs: Supreme Chicken Tenders

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

McDonald’s lansează pentru prima dată în România Supreme Chicken Tenders, după o rețetă dezvoltată alături de producătorul de carne de pui Transavia. Produsul conține trei bucăți de piept de pui, învelite într-un strat de pesmet, condimentate cu fulgi de ardei iute. Produsele sunt disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară.

McDonald’s continuă să colaboreze cu partenerii săi locali și să dezvolte noi rețete, iar noile Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucăți întregi de piept de pui din gama Fragedo.

„40% dintre ingredientele pe care le folosim în restaurantele noastre provin de la furnizori locali și ne bucurăm că am avut ocazia să creăm această rețetă alături de partenerii noștri de încredere de la Transavia. Carnea de pui este unul dintre ingredientele preferate ale românilor și pentru că ne dorim să venim mereu cu noi rețete inedite, în această vară le oferim oaspeților noștri un produs realizat în România, din 100% piept de pui suculent și gustos”, a declarat Irina Angelescu, director de marketing Premier Restaurants România, compania care operează restaurantele McDonald’s din România.

Noile Supreme Chicken Tenders sunt disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive sau prin McDelivery, începând cu data de 25 iunie 2021. O porție de Supreme Chicken Tenders este formată din trei bucăți de carne de pui, iar consumatorii pot comanda o porție sau o pot include într-un meniu, alături de o băutură răcoritoare la alegere și de cartofi prăjiți.

„Ne dorim să continuăm să dezvoltăm împreună și în viitor, cu aceeași responsabilitate și dedicare, noi rețete din carne de pui savuroase, sigure, pe gustul românilor”, a adăugat Tulia Cășvean, director de comunicare și PR Transavia.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s are 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital operează 160 de restaurante în 6 țări și are peste 8.700 de angajați.

Transavia este un producător de carne de pui, care deține brandurile Fragedo, Libertan și Papane. Transavia are în prezent peste 2.400 de angajați, care activează preponderent în cele 29 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare și în fabrica de procesare a cărnii. În fermele Transavia, localizate în 8 județe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui. Peste 25% la sută din producția anuală a companiei merge către export, în mai multe state europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația, dar și pe continentul african, zona Mării Mediterane sau CSI.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s, parteneriat cu producătorul român Transavia pentru lansarea unui nou produs: Supreme Chicken Tenders