Lectură de un minut

12 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Portofoliul producătorului de carne Transavia a trecut de 80 de milioane de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania Transavia, producător de carne de pasăre, care deţine brand-ul Fragedo, alături de Libertan și alte mărci, are o valoare cumulată a portofoliului de 81 de milioane de euro, în creștere cu 8 milioane de euro faţă de anul anterior.

Transavia are peste 2.400 de angajați, care activează preponderent în cele 29 ferme de creștere a păsărilor și patru ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, trei abatoare de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii.

Fermele Transavia sunt localizate în 8 județe din România, unde anual se produc peste 100.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei sunt prezente în majoritatea lanțurilor de retail modern prin brand-urile Fragedo, Libertan și Papane. Peste 25% la sută din producția anuală a companiei merge către export, în mai multe state europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația, dar și pe continentul african, zona Mării Mediterane sau CSI.

Transavia celebrează anul acesta 30 de ani de activitate pe piaţa românească și internaţională.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Portofoliul producătorului de carne Transavia a trecut de 80 de milioane de euro