Lectură de 3 minute

24 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Strategie de creștere a vânzărilor. Maybelline a lansat trusa de machiaj virtual pentru Microsoft Teams

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Maybelline și-a unit forțele cu Microsoft pentru a lansa primul instrument de machiaj virtual pentru Teams.

Sursa foto: Pixabay

Maybelline New York numește "trusa de machiaj virtual" cea mai recentă inițiativă a sa în lumea machiajului digital. Marca de cosmetice lansează aplicația Maybelline Beauty App în Microsoft Teams, care le permite utilizatorilor să aplice machiaj virtual pentru apelurile lor video, scrie retaildetail.eu.

"Acum, chiar și în cea mai aglomerată zi, te poți machia cu un simplu click. Sperăm să facem viața oamenilor un pic mai ușoară", spune Trisha Ayyagari, președintele Global Brand President. Aplicația le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a alege între diverse tipuri de machiaj.

Pentru grupul L'Oréal, această aplicație este o premieră și un nou pas în îmbinarea realităților virtuale și fizice prin intermediul realității augmentate.

Întrebați dacă nu se tem că acest lucru va scădea vânzările acestor tipuri de produse, reprezentanții de la L'oreal au afirmat că, în realitate, se așteaptă la creșteri ale vânzărilor, acesta fiind un mod ideal prin care clienții pot fi educați în legătură cu produsele lor de make-up.

@uptin Virtual makeup on Microsoft Teams by @L’Oréal Paris ♬ Funny Background - Stefani

L'Oréal investește într-o companie biotehnologică

Prin intermediul expertizei în biotehnologie a companiei Geno, L'Oréal va înlocui ingredientele tradiționale cu alternative bio, cum ar fi cele obținute din zaharuri de origine vegetală.

Noile ingrediente vor fi folosite în diverse produse ale brandurilor L'Oréal, o etapă esențiată pentru îndeplinirea obiectivului companiei de a avea formule 100% ecologice și ingrediente derivate în proporție de 95% din surse regenerabile sau abundente.

Investiția, realizată prin BOLD, fondul de capital de risc al Grupului L'Oréal, va contribui la crearea de noi ingrediente sustenabile derivate din organisme vii.

Citeste si:
Cel mai greu an pentru miliardari? Cum își asigură giganții europeni LVMH, L'Oreal și Inditex continuitatea
Cel mai greu an pentru miliardari? Cum își asigură giganții europeni LVMH, L'Oreal și Inditex continuitatea

Biotehnologia este una dintre cele patru discipline Green Sciences ale Grupului L'Oréal, care se concentrează pe folosirea organismelelor vii pentru furnizarea de materii prime, respectând în același timp biodiversitatea, resursele naturale și ecosistemele acvatice.

Investiția contribuie la reducerea amprentei asupra mediului a industriei de frumusețe și reprezintă un pas important în direcția îndeplinirii angajamentelor L'Oréal for the Future pentru 2030.

L’Oréal România, parte a grupului L’Oréal, are o istorie de 24 de ani pe piața locală. Cu portofoliul său unic de 20 de branduri internaționale diverse și complementare, L’Oréal România este unul dintre retailerii de pe piața locală de cosmetice și este prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Strategie de creștere a vânzărilor. Maybelline a lansat trusa de machiaj virtual pentru Microsoft Teams