Lectură de un minut

06 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de încălțăminte Marelbo se extinde în Ucraina, cu primul magazin deschis în Cernăuți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul sucevean de încălțăminte Marelbo a deschis, la finalul lunii aprilie, un magazin în oraÈ™ul CernăuÈ›i, din Ucraina, marcând, astfel, extinderea peste graniÈ›ele țării, unde funcÈ›ionează circa 60 de magazine.

Magazinul Marelbo din CernăuÈ›i este situat în centrul oraÈ™ului, pe strada Holovna nr. 34, iar programul de funcÈ›ionare va fi de luni până duminică, între orele 09:00 È™i 20:00, scrie Știri din Bucovina.

Pandemia de coronavirus a închis fabrica de încălțăminte de la Suceava, pentru o perioadă de timp, iar aceasta s-a redeschis pe 1 iunie 2020.

Toate produsele sunt realizate la fabrica Marelbo din Vicovu de Sus, din judeÈ›ul Suceava. Grupul are peste 700 de angajaÈ›i, dintre care 450 la fabrică È™i 330 în retail. Marelbo are o reÈ›ea de 60 de magazine, 46 stradale È™i 14 situate în centre comerciale. Grupul de firme Marelbo a înregistrat o cifră de afaceri de circa 90 de milioane de lei în 2019.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Producătorul de încălțăminte Marelbo se extinde în Ucraina, cu primul magazin deschis în CernăuÈ›i