Lectură de un minut

03 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Mango a înregistrat vânzări în creștere cu 37% în prima jumătate a anului, în sectorul online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lanțul spaniol de modă Mango se așteaptă să depășească vânzările de dinainte de pandemie anul acesta, deoarece cifrele din prima jumătate a anului sunt peste așteptările analiștilor, potrivit Retail Detail. Astfel, vânzările online au crescut din nou cu 37% în prima jumătate a anului.

Retailerul spaniol investește în extinderea canalului său online de ani de zile, astfel încât nu este o surpriză progresul companiei în domeniu. În primele șase luni ale acestui an, veniturile Mango au crescut cu 21% față de aceeași perioadă a anului trecut. Vânzările au fost considerabil mai mari în mai și iunie, cu cifre care au depășit nivelul pre-pandemie.

Mango își realizează deja 46% din venituri prin comerțul electronic și și-a reiterat obiectivul anterior de a depăși pragul de un miliard de euro în vânzările online din acest an.

CEO-ul companiei, Toni Ruiz, spune că rezultatele îl fac optimist cu privire la restul anului. Prin urmare, el se bazează pe vânzări anuale care depășesc nivelul din 2019, care a fost de 2,3 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mango a înregistrat vânzări în creștere cu 37% în prima jumătate a anului, în sectorul online