Lectură de un minut

22 Jun 2016 - Știri și Noutăți

Unitatea Lidl din Popesti Leordeni intra intr-un proces de modernizare

In perioada 28-29 iunie magazinul Lidl din Popesti Leordeni situat pe soseaua Olteniei, numarul 7 va fi inchis pentru modernizare.

Unitatea intrata in procesul de reamenajare va fi redeschisa pe 30 iunie cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele clientilor. De la redeschidere si pana duminica, 3 iulie, magazinul Lidl din Popesti-Leordeni isi va astepta clientii cu oferte speciale si cu reduceri.

Retailerul Lidl isi propune sa faca experientele clientilor la cumparaturi mai placute, motivul pentru investitiile in locatia amintita.

In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita. Pentru ca Lidl s-a orientat catre sustenabilitate, noul magazin va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea.

Citeste si:
Lidl lansează aplicația mobilă Lidl Plus, un program digital de fidelizare pentru clienți. Ce beneficii oferă

In plus, toate grupele de marfa vor fi rearanjate, cumparatorii gasind mai usor produsele preferate pe care le cauta. In acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zona special rezervata pentru ele. Se va oferi astfel o mai buna vizibilitate a intregii game de produse.

Totodata, zona dedicata mezelurilor, carnii si produselor lactate va fi extinsa. Vor fi montate congelatoare verticale pentru a face mai comod accesul la produsele congelate.

In intervalul cand magazinul din Popesti-Leordeni este inchis, clientii sunt asteptati in locatiile Lidl din apropiere:

Sursa foto: ww.wall-street.ro

 

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Unitatea Lidl din Popesti Leordeni intra intr-un proces de modernizare