Lectură de un minut

05 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Louis Vuitton a anulat producția genții în formă de gofre care urma să fie lansată pe 21 martie 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Vești proaste pentru fanii lui Tyler, the Creator, pentru colecționarii Louis Vuitton și pentru iubitorii de preparate pentru micul dejun deopotrivă. Știți acea geantă incredibilă cu gofre pe care Tyler a creat-o împreună cu LV, cea cu eticheta sticlei de sirop și marcajul cu unt? Aceasta nu va fi lansată pentru public.

Sursa foto: Unsplash

Un reprezentant al Louis Vuitton a confirmat că geanta inspirată de gofre nu va ajunge în magazine ca parte a viitoarei colecții a lui Tyler, the Creator, care va fi lansată pe 21 martie. Aceasta a fost anulată la nivel global și nu a intrat în producție. Motivul acestei anulări nu a fost comunicat până în acest moment, scrie complex.com.

Geanta în formă de gofre a fost unul dintre punctele de atracție din colecția capsulă a lui Tyler nu doar pentru natura sa jucăușă, ci și pentru povestea sa cu mai multe straturi care face trimitere la hanoracele cu imprimeu de gofre BBC Ice Cream pe care Pharrell le concepea în anii 2000 și la aprecierea personală a lui Tyler pentru acest antreu de mic dejun.

Având în vedere vestea, modelul cu care a fost văzut Tyler afișându-se pe Instagram ar putea fi singurul existent. Așa că, nu vă lăsați păcăliți de orice anunț online pe care îl vedeți încercând să vândă unul. Este probabil să fie doar o imitație.

În ciuda veștii nefericite a anulării acestei genți, există încă o mulțime de articole care vor fi disponibile din prima colecție LV a lui Tyler, cum ar fi o tablă de șah strâmbă, un crossbody în formă de câine, pungi din piele în formă de eclair și brelocuri de chei pentru biciclete BMX.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Louis Vuitton a anulat producția genții în formă de gofre care urma să fie lansată pe 21 martie