Lectură de 3 minute

29 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Listă de așteptare pentru hârtie igienică de lux: produsul creat de Elfi în urma unor investiții de 5 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc Elfi a lansat, în premieră pentru țara noastră, prima hârtie igienică de lux - Elfi Couture. Produsul este creat în ediție limitată, 1.000 de cutii (4.000 de role).

Sursa foto: ELFI

Elfi Couture este rezultatul unor investiții de peste 5 milioane de euro pe care producătorul român de hârtie igienică, ce deține o fabrică în județul Argeș, a făcut-o în ultimii ani. Pentru a intra în posesia hârtiei de lux Elfi Couture, doritorii trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare.

Hârtie igienică de 5 milioane de euro

Producătorul român de hârtie igienică Elfi și-a dorit intrarea pe teritoriul produselor exclusiviste de lux, având în vedere că întreaga piață de produse de hârtie face trecerea de la cele low sau medium quality, către cele premium. În ultimii ani, consumatorii au căutat produse în ambalaje inedite, modele și culori care să se diferențieze de celelalte produse aflate, deja, pe piață. Așa a apărut hârtia igienică neagră de lux, Elfi Couture. Astfel, Elfi și-a dorit să lanseze pe piață un produs statement, care să fie o declarație non-conformistă despre lux și statut social în societatea contemporană.

Prin această ediție limitată - Elfi Couture - producătorul arată și rezultatul celor peste 5 milioane de euro pe care le-a investit în retehnologizarea fabricii din județul Argeș, care a fost dotată cu echipamente ultraperformante care să permită creșterea calității produselor de hârtie.

Lansarea pe piață a hârtiei negre a reprezentat o provocare pentru noi, inclusiv din punctul de vedere al procesului de producție. Faptul că am reușit să producem hârtie neagră, o premieră în industrie, se datorează investițiilor în tehnologie și în utilaje de ultimă generație care ne permit să avansăm, să evoluăm și să ne dezvoltăm portofoliul de produse și clienți din zona premium.

Adrian Constantin, Director General Elfi

Producătorul român de hârtie igienică Elfi estimează creșteri ale vânzărilor cu 25%, comparativ cu 2022, în timp ce a demarat planurile pentru dublarea capacității de producție și depozitare la fabrica din județul Argeș.

Listă de așteptare pentru doritorii Elfi Couture

Lansarea Elfi Couture vine în contextul în care, încă din 2022, toții marii jucători din piața de produse de hârtie au investit masiv în campanii de comunicare inedite, pentru a deveni mai vizibili în ochii consumatorilor și care să îi convingă să folosească produse mai calitative.

Citeste si:
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie
eMAG lansează un shop dedicat cosmeticelor: peste 80.000 de produse puse la bătaie

Elfi Couture vine la pachet cu un video artistic de prezentare, realizat de agenția de creație, MAINSTAGE I THE AGENCY, împreună cu studioul de producție 3D, FrameBreed. Spotul reprezintă un omagiu adus prezentărilor din zona de luxury și fashion Haute Couture, cu accent pe estetica pachetului Elfi Couture, un preview abstract al produsului de lux, ce va conține 4 role de hârtie igienică neagră, cu 4 straturi.

Produsul va fi însoțit de un Certificat de autenticitate, dat fiind caracterul exclusivist și oportunitățile de profit din revânzare.

Înființată în 2003, Elfi este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de hârtie igienică și prosoape de hârtie din România. Compania este distribuitor pentru mari retaileri internaționali, precum Auchan sau Metro și pentru lanțuri de magazine tradiționale, precum Annabella, Diana, Dacia, Prima, Jam, Darina, Dcneu și multe altele. Portofoliul său include toată gama de hârtie igienică, de la cea standard, la produse premium, de cea mai înaltă calitate, precum și o gamă largă de prosoape de hârtie de diferite dimensiuni și ambalate în diverse moduri, acoperind toate segmentele de piață: low, mediu și premium.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Listă de așteptare pentru hârtie igienică de lux: produsul creat de Elfi în urma unor investiții de 5 milioane de euro