Lectură de 2 minute

14 Jun 2021 - Știri și Noutăți

LifeBox se extinde pentru prima dată în afara țării, în Budapesta

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

LifeBox, o companie care livrează mâncare personalizată, se extinde pentru prima dată în afara țării, în Budapesta, Ungaria, sub brandul FrissBox, potrivit unui comunicat de presă.

Fondatorii companiei, Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar, estimează o investiție de aproximativ 300.000 de euro în 2021 pentru extinderea operațiunilor din Budapesta. Mai mult, cei trei fondatori apreciază că FrissBox va atinge o cifră de afaceri de 5 milioane de euro până la sfârșitul anului 2023.

FrissBox va avea o echipă locală de delivery, pentru livrarea la domiciliu. Reprezentanții companiei anunță că în prezent se află în dezvoltare și un departament de Customer Care în Ungaria.

Gama de produse LifeBox

FrissBox va avea aceeași gamă de produse ca LifeBox. Însă, produsele vor fi adaptate conform specificului local, prin intermediul celor doi specialiști: Chef Dani Sass și Veronika Volher.

Ne plac lucrurile outside the box, așa că ne-am gândit: de ce nu outside the borders. Decizia și dorința noastră de a lansa conceptul LifeBox peste granițe au existat de ceva timp. Primii pași în acest sens urma să îi facem anul trecut, însă, având în vedere contextul pandemic, am hotărât să amânăm lansarea pentru acest an, lucru care s-a și concretizat.

Am ales Budapesta pentru că vedem un real potențial în piața din Ungaria, unde conceptul de alimentație sănătoasă este la fel de îndrăgit ca în România”, au declarat cofondatorii LifeBox.

De asemenea, partea de design, comunicare și arhetip de brand va fi coordonată în continuare de către echipa LifeBox din București.

Lifebox oferă meniuri specializate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi 5 tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în București & Ilfov, Cluj & Florești, Oradea și Budapesta.

Citeste si:
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LifeBox se extinde pentru prima dată în afara țării, în Budapesta