Lectură de 2 minute

23 Apr 2021 - Știri și Noutăți

LifeBox estimează o creștere cu 50% a vânzărilor de meniuri cu preparate de Paște

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

LifeBox, companie care livrează mâncare personalizată, estimează că vânzările meniurilor speciale de Paște vor crește cu 50% în acest sezon, față de aceeași perioadă a anului trecut. În plus, compania anticipează că românii din București, Cluj și Oradea vor cheltui aproximativ 350 de lei pentru un meniu cu preparate sănătoase de Paște.

Estimările companiei vin în contextul lansării unui meniu special de Paște, care va conține 13 preparate tradiționale și nu numai. Astfel, aceștia au posibilitatea să își compună propriul meniu de Paște alegând din preparate pregătite cu carne sau vegetariene, cu prețuri pornind de la 25 lei, până la 159 lei, în funcție de produs.

Meniul LifeBox de Paște

Iubitorii de carne și preparate tradiționale vor putea regăsi în meniul special pentru sărbătorile pascale friptura de ciolan de miel slow cooked cu sos brun și salată de primăvară, drob de curcan cu verdețuri de sezon, stufat de pulpă de miel cu reducție de vin roșu, leurdă și ceapă verde în sosul casei de roșii cu busuioc.

Meniul continuă cu Coquelet de Bretania umplut cu portocale roșii, ghimbir și rozmarin, salată de sfeclă la aburi, morcov, ardei copt și susan, file Cod Loins sălbatic la cuptor cu sos din vin roșu, măsline verzi siciliene, roșii uscate și boabe de edamame la aburi și o garnitură de piure de cartofi și conopidă rumenită în unt, ceapă verde, salsa de trufe și salată de varză, baby spanac și morcovi.

De asemenea, meniul este completat și cu deserturi, mai exact trei tipuri de cozonac: cel tradițional cu nucă, cacao și stafide, cel însiropat, dar și un sortiment special - cozonacul low carb. În plus, clienții se vor putea bucura și de pasca fără aluat, cu stafide hidratate în cognac.

Meniu vegetarian de Paște

Echipa LifeBox a inclus în noul meniu și preparate pentru persoanele vegetariene, precum drob vegetarian cu ciuperci, broccoli, morcovi, porumb și fulgi de drojdie inactivă, batonete de păstârnac și morcovi la cuptor cu sos de iaurt și ierburi Provence și risotto din orz cu spanac, leurdă verde și parmezan.

Meniul pentru Paște poate fi personalizat și precomandat până pe 28 aprilie, de pe site-ul companiei și va fi livrat pe data de 1 mai.

LifeBox oferă meniuri personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate diin punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi 5 tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în București & Ilfov, Cluj & Florești și Oradea.

Citeste si:
Programul Veranda Mall de Paște: în ce zile va fi deschis mallul de la Obor
Programul Veranda Mall de Paște: în ce zile va fi deschis mallul de la Obor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LifeBox estimează o creștere cu 50% a vânzărilor de meniuri cu preparate de Paște