Lectură de un minut

08 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România deschide un magazin în Roman

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Roman, județul Neamț, pe data de 11 aprilie. Acesta este situat pe strada Mihai Viteazu, Nr. 11. Noul magazin Lidl din Roman are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Unitatea dispune de 125 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Roman, situat pe Strada Mihai Viteazu, Nr. 11, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 27 iunie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Roman dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România deschide un magazin în Roman