Lectură de un minut

22 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Lidl retrage de la vânzare un lot de biscuiți: aceștia ar putea conține corpuri metalice

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl retrage de la vânzare un lot de biscuți Grandino, deoarece acesta ar putea conține corpuri străine metalice. Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V.,  retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12 decembrie 2024.

Sursa foto: Pixabay.com

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață.

Citeste si:
Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa
Producătorul de energizant HELL a inaugurat o nouă fabrică în Europa
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl retrage de la vânzare un lot de biscuiți: aceștia ar putea conține corpuri metalice