Lectură de un minut

30 Mai 2017 - Știri și Noutăți

Lidl pleaca in cautarea retetei perfecte a distractiei in bucatarie

Abonează-te pe  

Caravana numita „Bucatar din placere” este parte din campania manifest de sustinere a bucuriei si pasiunii de a gati. Evenimente interactive se vor organiza in orase din toata tara unite sub sloganul “Facem spectacol in bucatarie“.

Retailerul urmareste ca prin acest eveniment sa ofere spectatorilor ocazia sa experimenteze metode inedite in care gatitul se imbina cu alte pasiuni. Cu alte cuvinte, se va arata ca pregatirea unei retete se poate transforma in ceva inedit.

Prima editie are loc in Brasov, in intervalul 3-4 iunie, de la ora 16;00, in parcarea din fata Bibliotecii Judetene George Baritiu. Caravana va pleca ulterior intr-un turneu, urmand sa faca popas si in alte orase:

  • Timisoara: 17-18 iunie
  • Sibiu: 24-25 iunie
  • Constanta: 8-9 iulie
  • Cluj Napoca: 22-23 iulie
  • Oradea: 29-30 iulie
  • Iasi: 5-6 august
  • Mangalia: 14-15 august
  • Bucuresti: 26-27 august

Programul presupune ca pe parcursul celor doua zile sa se organizeze demonstratii de gatit, sustinute de Chef Florin Dumitrescu si Teodora Rogobote. In plus se vor organiza workshop-uri de fitness si alimentatie sanatoasa, momente de umor si jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumarate concursuri si momente surpriza oferite de invitatii speciali ai caravanei, printre care si Andrei Aradits.

Se ofera celor prezenti ocazia de a participa la diverse concursuri prin care pot castiga premii si vouchere de cumparaturi Lidl sau un circuit pentru doua persoane in Franta, Coasta de Azur-Valea Loarei si Paris, oferit prin Lidl Tour (cu sprijitnul Freeway, Argus si Gelatelli).

Pe langa multitudinea de surprize si premii pregatite de Lidl in fiecare moment, caravana „Bucatar din placere” va gazdui la finalul celor doua zile de eveniment si un concert surpriza.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl pleaca in cautarea retetei perfecte a distractiei in bucatarie