Lectură de un minut

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Lidl le oferă angajaților două zile libere de Paște. Ce program au magzinele

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România le oferă angajaților din cele peste 320 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 24 și 25 aprilie 2022. Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până sâmbătă, 23 aprilie, inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 26 aprilie.

Program magazine Lidl de Paște 2022

Orarul de funcționare al magazinelor Lidl din toată țara este valabil doar în această perioadă, după cum urmează:

  • De luni, 18.04, până vineri, 22.04. - program normal de funcționare;

  • Sâmbătă, 23.04 - program unitar în toate magazinele din țară - 07:00 - 18:00;

  • Duminică, 24.04 și luni, 25.04 – ÎNCHIS;

  • Marți, 26.04 - program normal de funcționare;

Lidl România a fost primul retailer care a implementat, încă din decembrie 2013, politica de a oferi câte două zile libere, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paște. Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Citeste si:
Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații
 Bufete de ciocolată pentru angajați: cum vor companiile își recompenseze angajații

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Sursa foto: Lidl

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl le oferă angajaților două zile libere de Paște. Ce program au magzinele