Lectură de un minut

06 Oct 2016 - Știri și Noutăți

Lidl a atins pragul de 200 de magazine

Primul magazin cu noul concept lansat de Lidl, abia deschis in Timis, marcheaza pragul de 200 de unitati la nivel national.

 

 


Noua locatie Lidl este in Dumbravita, judetul Timis (strada Petofi Sandor, nr. 150) a fost deschisa astazi, 6 octombrie. Schimbarile din noul magazin, propuse de Lidl reprezinta o experienta imbunatatita la cumparaturi, cu preocupare pentru protectia mediului.

Citeste si:
Banca Transilvania lansează

In plus, mediul de lucru pentru angajati este unul care raspunde mai bine nevoilor acestora (spatii suplimentare, camera pentru studiu si terasa).

In noua unitate se foloseste o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor facilitand astfel reducerea amprentei energetice a imobilului. Astfel, echipamentele care functioneaza cu agent frigorific vor recupera caldura generata care mai apoi se foloseste pentru incalzirea locatiei prin pardoseala si pentru a incalzi apa.

Citeste si:
Lidl recomandă utilizarea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice, pentru a reduce timpul petrecut în magazine

In plus, suprafata de vanzare este mai mare - 1400 mp si se pune la dispozitie 120 de locuri de parcare. Elementele noi de desing vor surprinde cumparatorii, conceptul fiind unul care dispune de grinzi lamelare care permit patrunderea luminii naturale.

Programul cand magazinul functioneaza:

- de luni pana sambata intre 7:30 si 22:00

- duminica intre 8:00 si 20:00

O alta inovatie pe care Lidl pluseaza - retailerul a echipat magazinul cu prima statie de incarcare pentru automobile electrice.

Lidl activeaza in 27 de tari din Europa si este printre primii 10 comercianti de produse alimentare, detinand 10.000 de magazine la nivel global.

 

Citeste mai departe: