Lectură de un minut

21 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un nou magazin în județul Caraș-Severin

Andra Imbrea

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Oravița, județul Caraș-Severin, pe data de 21 decembrie. Noul magazin este situat pe Strada Cloșca, Nr. 41 B și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Noul magazin Lidl din Oravița are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.Anchor

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl de pe Strada Cloșca, Nr. 41 B înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe 20 decembrie 2020, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. 

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Citeste si:
Notino, afaceri de 563 de milioane de euro, dintre 45 mil. pe plan local. Parfumurile reprezintă jumătate din vânzări

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un nou magazin în județul Caraș-Severin