Lectură de 2 minute

13 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide două magazine: unul în Bacău și unul în Dej

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi pe data de 14 octombrie: unul în orașul Bacău și celălalt în orașul Dej, județul Cluj. Ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Bacău se află pe Calea Romanului, Nr. 2, iar cel din localitatea Dej este situat pe Strada Crângului, Nr. 23 A. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. De asemenea, unitatea Lidl din Bacău dispune de 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Dej are aproximativ 120 de locuri de parcare. În plus, cele două magazine dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create peste 35 de noi locuri de muncă.

Noile magazine dispun de un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În luna octombrie, Lidl România aniversează 10 ani de la intrarea pe piața locală. Retailerul a ajuns în prezent la o rețea locală de peste 300 de magazine și o echipă de aproximativ 10.000 de angajați la nivel național. Compania lucrează cu peste 400 de furnizori de produse din România și are peste 3.000 de articole românești, în sortimentul permanent și în promoții de tip in-and-out, în săptămâni tematice precum „Săptămâna Românească” sau „Săptămâna Retro”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide două magazine: unul în Bacău și unul în Dej