Lectură de un minut

14 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lidl continuă procesul de expansiune și deschide un nou magazin în Curtea de Argeș

Roxana Vasile

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Curtea de Argeș, județul Argeș, pe data de 16 septembrie. Acesta este situat pe Strada Barajului, Nr. 1 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Noul magazin Lidl din Curtea de Argeș are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Programul de funcționare

 Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl deschis la Curtea de Argeș înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 17 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. Magazniul este dotat cu sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Citeste si:
retailTalks: Economie circulară în retailul local. Înscrie-te gratuit la webinarul de vineri, 24 septembrie!

Retailerul promovează colaborarea cu producătorii locali, iar multe mărci comercializate în rețea sunt produse în România. 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl continuă procesul de expansiune și deschide un nou magazin în Curtea de Argeș