Lectură de 2 minute

17 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Lidl România aduce în premieră, în toate magazinele, colecția de plastilină Hey Clay

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România aduce în toate magazinele din țară colecția de plastilină Hey Clay, începând de luni, 17 mai. Aceasta cuprinde 18 culori și mai multe figurine.

Începând cu 17 mai, la cumpărături în valoare de minimum 70 lei, clienții Lidl vor primi un pliculeț cu plastilină Hey Clay ce conține o culoare surpriză. Alături de culori, părinții pot adăuga la colecție și Cartea de idei (11,99 lei).

La Lidl vor găsi și cutia de colecționat (21,99 lei), ce include 20 de pungulițe resigilabile în care poate fi păstrată plastilina folosită și o unealtă specială ce va ajuta la modelat, precum și pachetul cu figurina surpriză (21,99 lei), ce conține 5 pliculețe de plastilină.

Promoția este valabilă în perioada 17 mai – 13 iunie 2021, în toate magazinele Lidl din țară, în limita stocului disponibil.

18 culori Hey Clay

După ce a fost modelată, plastilina începe să se întărească după 20 de minute și este complet uscată după aproximativ 24 de ore. Plastilina Hey Clay este nontoxică, biodegradabilă, nu se lipește de haine sau de mâini și nu pătează, așa că cei mici pot să experimenteze fără limite cele mai creative idei. În plus, culorile pot fi amestecate, pentru a obține nuanțe noi.

Cu ajutorul celor 18 culori diferite din plastilină pot fi modelate animale domestice, precum purcei, văcuțe, iepuri, căței, dar și păsări: papagali, porumbei, păuni, fazani.

Cei mici pot învăța să modeleze cele 12 personaje cu ajutorul aplicației Hey Clay, unde vor găsi o serie de videoclipuri explicative despre întreg procesul de modelare al plastilinei, dar și jocuri interactive, precum puzzle-uri, X și 0 sau „Găsește culoarea”.

Aplicația este disponibilă în App store, Play store și Huawei App Gallery. În plus, copiii pot învăța cum să modeleze cele 12 figurine, dar și pe Pufarici cu ajutorul instrucțiunilor din Cartea de Idei, care poate fi achiziționată din toate magazinele Lidl din țară.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România aduce în premieră, în toate magazinele, colecția de plastilină Hey Clay