Lectură de un minut

15 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Lidl a încheiat un contract de 100 de milioane de euro pentru a exporta carne de vită din Irlanda în toate magazinele sale

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Prin contractul de 100 de milioane de euro încheiat de Lidl Irlanda cu furnizorul de carne de vită din Cavan, Liffey Meats, retailerul exportă carne de vită irlandeză Bord Bia Quality Assured în valoare de 25 de milioane de euro către magazinele Lidl din întreaga lume. 

În februarie, Lidl a anunțat că bunuri și servicii în valoare de peste 1,6 miliarde de euro au fost achiziționate de la furnizori irlandezi în 2023, iar din aceste 1,6 miliarde de euro, bunuri în valoare de peste 300 de milioane de euro au fost exportate către magazinele Lidl din întreaga lume.

Lidl Irlanda are peste 6.000 de angajați în cele 179 de magazine ale sale, în cele 3 centre regionale de distribuție din Newbridge, Mullingar și Charleville și în sediul central din Dublin, situat în Tallaght.

Contractul de aprovizionare al Lidl a facilitat exportul a 54 de produse Bord Bia Quality Assured către magazinele Lidl din 13 țări din Europa, prezentând cea mai bună carne de vită irlandeză pe plan mondial. Lidl și Liffey Meats au dezvoltat un parteneriat solid de peste 20 de ani, iar în prezent peste 50 de soiuri de bucăți de calitate, de la fripturi de costiță premiate de Great Taste la fripturi ribeye cu o vechime de 36 de zile, își fac loc pe rafturile retailerului din Irlanda și nu numai, pe tot parcursul anului, potrivit shelflife.ie.

Produse irlandeze

Lidl Irlanda exportă produse irlandeze în Croația din 2018. De la fripturile de calitate Liffey Meats din Cavan's Liffey Meats la fripturile de costiță de calitate, la stopul irlandez Rye River din Kildare, la medalioanele Irish Bacon Slicer din Cork și la cheesecake-ul irlandez cu lichior de cremă tocmai din Kerry, o serie de produse irlandeze de calitate de producție autohtonă își fac loc în cele 109 magazine Lidl Croația din întreaga țară, exact la timp pentru Ziua Sfântului Patrick.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl a încheiat un contract de 100 de milioane de euro pentru a exporta carne de vită din Irlanda în toate magazinele sale