Lectură de 2 minute

15 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Lefties, fratele cu prețuri mici al Zara, va deschide cel de-al doilea magazin în România 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cunoscutul brand Lefties, parte a Grupului Inditex, una dintre cele mai mari companii de retail de modă din lume, va deschide anul acesta, în proiectul mixed-use Iulius Town Timișoara, cel de-al doilea Digital Store din România, pe o suprafaţă de 5.000 mp.   

 

Sursa foto: Lefties

Viitoarea inaugurare a magazinului Lefties din Timişoara va continua parteneriatul solid dintre IULIUS și Inditex, majoritatea brandurilor grupului spaniol fiind prezente în toate cele cinci proiecte ale IULIUS din țară.

Inaugurat în 2019, în urma unei investiții de peste 442 milioane de euro, Iulius Town este primul proiect mixed-use din vestul ţării şi include cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, de peste 102.000 mp, 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, un hub office, numeroase servicii și o grădină urbană.

Al doilea Digital Store Lefties, brandul Grupului Inditex cu modă la prețuri accesibile pentru întrega familie, va oferi timișorenilor o experiență de shopping integrat, punând la dispoziția acestora ultimele tendințe în fashion și cele mai noi tehnologii din retail, pe o suprafață generoasă de 5.000 mp.

De asemenea, odată cu deschiderea noului Digital Store din Mall Promenada Craiova, de la sfârștitul anului trecut, retailerul a anunțat și inaugurarea magazinului online www.lefties.com, prin intermediul căruia se pot comanda online articolele preferate de oriunde din țară.

Nu în ultimul rând, reprezentanții Lefties au confirmat deschiderea a încă două magazine în 2024.

Lefties, brand consacrat la nivel internațional, prezent în 16 țări, a intrat pe piața locală în octombrie 2023, România fiind prima țară din Europa Centrală și de Est în care brandul este prezent. Magazinul găzduiește colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie - femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși, dar și produse de beauty, tehnologie și papetărie. Oferta magazinului este completată de serviciile experiențiale, care reinterpretează conceptele de shopping tradițional, aducându-le într-o altă dimensiune, făcând, astfel, din mersul la cumpărături o experiență distractivă și, totodată, imersivă. Lefties face parte din Grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de retail de modă din lume. Modelul său de afaceri integrează proiectarea, fabricarea, distribuția și vânzarea produselor sale, cu scopul de a răspunde cerințelor exigente ale clienților în ceea ce privește creativitatea, designul și calitatea.

Citeste si:
Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai
Paște 2024: AFI Cotroceni, singurul mall din București care va fi deschis inclusiv pe 5 mai

Iulius Town Timișoara este, după Palas Iași, al doilea proiect de regenerare urbană dezvoltat de compania IULIUS. Inaugurat în 2019, în urma unei investiții de 442 de milioane de euro, realizată de IULIUS şi Atterbury Europe, proiectul include atât cea mai mare suprafaţă de retail din afara Bucureştiului, cât şi cel mai extins hub de birouri din Vestul ţării.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lefties, fratele cu prețuri mici al Zara, va deschide cel de-al doilea magazin în România