Lectură de 2 minute

01 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Lanțul de restaurante din California Poke House intră pe piața din România și face angajări

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lanțul de restaurante Poke House din California, cu specific hawaiian, intră pe piața din România și face angajări. Poke House, care a ajuns la 55 de unități în Europa, are mai multe posturi disponibile și caută country manager, marketing manager și financial controller.

Pentru funcția de country manager se caută o persoană care se va ocupa de recrutarea și îndrumarea echipei din România, precum și gândirea unei strategii de creștere în țară.

Printre atribuții se mai numără realizarea de parteneriate prin care să identifice și să negocieze parteneriate cheie pentru a stimula creșterea lanțului de restaurante în România, monitorizarea și evaluarea performanței pieței, gestionarea echipei de PR din țară, asigurarea alinierii cu alte piețe și sediul central pentru inițiative regionale și globale, colaborarea cu CFO (Chief Financial Ofiicer) pentru gestionarea contabilității companiei locale, precum și colaborarea cu COO (Chief Operting Ofiicer) pentru a gestiona întregul lanț de aprovizionare local, calitatea alimentelor și logistica.

Poke House deschide restaurante în România

,,Vedem o oportunitate grozavă de a construi unul dintre cele mai mari grupuri fast-casual din Europa în jurul unui produs precum poke, care se amestecă și se potrivește cu cele mai mari tendințe din industria alimentară. În fiecare zi, în fiecare Poke House, cei peste 200 de membri ai echipei noastre fac mâncare de la zero, folosind ingrediente proaspete și produse livrate în acea dimineață'', transmite compania.

Poke House nu a anunțat încă oficial intrarea de piața din România, dar primele restaurante ar putea să apară începând cu cel de-al doilea trimestru al acestui an, în contextul în care compania caută un manager de marketing care să înceapă activitatea din 1 martie.

Poke House are un portofoliu de preparate cu specific hawaiian și are locații deschise în Italia, Spania, Portugalia, Franța, Marea Britanie și Miami. Poke House a deschis primul magazin în Milano în noiembrie 2018 și a ajuns la un număr de 55 de restaurante în Europa. În prezent, Poke House are o echipă formată din 200 de angajați.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lanțul de restaurante din California Poke House intră pe piața din România și face angajări