Lectură de un minut

15 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Kraft Heinz numește un nou CEO

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carlos Abrams-Rivera va prelua conducerea gigantului CPG începând cu ianuarie 2024. Actualul CEO Miguel Patricio va trece la un rol non-executiv în consiliul companiei. Patricio a spus că Abrams-Rivera este persoana perfectă pentru a prelua conducerea gigantului Lunchables, Jell-O și Heinz ketchup. 

Sursa foto: Unsplash

Kraft Heinz continuă să se ocupe de impactul întreruperilor lanțului de aprovizionare care au început în 2020. În cel mai recent raport privind veniturile din această lună, compania a raportat o creștere netă a vânzărilor de 2,6% în ultimul trimestru, dar a declarat că se confruntă cu direcții contrare în ceea ce privește performanța cotei de piață din SUA, notează RetailDive.

Produsele noi au mai animat strategia companiei în ultimul an, înclinându-se spre categorii populare, în timp ce lucrează pentru a-și diversifica ofertele.

În aprilie, Kraft Heinz a anunțat că își extinde marca europeană de condimente Just Spice în SUA. În acea lună, a debutat și gama de soiuri picante de ketchup Heinz — Chipotle, Jalapeno și Habanero — invocând cererea crescută pentru ofertele adiacente cu sos iute.

Și în mai a lansat două linii de produse: o nouă versiune a semnăturii sale Mac & Cheese și o gamă de mâncăruri gătite sub marca sa, Homebake 425°/:30.

Kraft Heinz lucrează, de asemenea, pentru a-și extinde capacitatea de producție. Luna trecută, a anunțat o investiție de 400 de milioane de dolari într-un nou centru de distribuție de 775.000 de metri pătrați în nordul Illinois, care își propune să sporească eficiența.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kraft Heinz numește un nou CEO