Lectură de un minut

13 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Kraft Heinz lansează sosul de tomate cu castraveți murați 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În conformitate cu obiectivul său de a surprinde consumatorii cu produse noi și inedite, Kraft Heinz a anunțat cea mai recentă aromă a celui mai popular condiment al său, Pickle Ketchup, un sos de tomate cu castraveți murați. 

Sursa foto: Unsplash

Produsul combină aroma ketchup-ului cu gustul picant al murăturilor, care se alătură de mult timp condimentului în hamburgeri și hot dog, a precizat Kraft Heinz într-un comunicat. Pickle Ketchup va fi disponibil în toată SUA începând cu luna ianuarie, notează Fooddive.com.

Potrivit producătorului de condimente, aroma a fost inspirată de interesul în creștere pentru murături în rândul consumatorilor, 73% dintre americani spunând că le place gustul alimentelor pe bază de castraveți, pe baza unui raport recent al Datassential. Kraft Heinz a subliniat, de asemenea, un raport Yelp care arată că căutările de alimente cu aromă de murături au crescut cu 55% în acest an.

Gigantul CPG își revendică murăturile și datorită fondatorului său, Henry J. Heinz, care a murit în 1919. El și-a câștigat porecla de "Regele murăturilor" pentru că a deținut cea mai mare companie de murături din SUA la începutul anilor 1900.

Produsul cu aromă de murături urmează unei game de arome de ketchup picant pe care compania a lansat-o la începutul acestui an. Aceasta a inclus Chipotle pentru un condiment mediu, Jalapeno pentru un condiment iute și Habanero pentru un condiment foarte iute. Compania a declarat în aprilie pentru Food Dive că lansarea face parte dintr-un efort de a stimula creșterea, deoarece piața sosurilor picante a înregistrat profituri mai mari în ultimii ani.

Kraft Heinz este unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară globală și reprezintă fuziunea dintre companiile Kraft Foods și H.J. Heinz, care a avut loc în 2005.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kraft Heinz lansează sosul de tomate cu castraveți murați