Lectură de 2 minute

19 Oct 2021 - Știri și Noutăți

KFC deschide un nou restaurant în Balotești, județul Ilfov, ajungând la o rețea de 90 de magazine la nivel național

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

KFC deschide un nou restaurant în Balotești, județul Ilfov, pe calea București, nr. 2 bis (centrul comercial DN1 Value Center) și ajunge la o rețea de 90 de magazine la nivel național. Odată cu deschiderea noii locații, s-au creat 60 de locuri de muncă, în funcţii precum lucrător bucătărie, casier, manager și asistent manager.

Restaurantul are kiosk-uri speciale pentru a eficientiza procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție și sistemul fusion, prin care pot observa stadiul de pregătire a comenzii și separarea zonelor de plasare și de preluare. În plus, restaurantul dispune și de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare. Restaurantul KFC Drive-Thru Corbeanca are o suprafață de aproximativ 100 mp (interior și terasă) și funcționează din 19 octombrie, în intervalul 08.00 – 23.50.

Celebrăm astăzi 90 de restaurante în România și ne bucurăm că putem anunța o nouă deschidere KFC care să ne aducă și mai aproape de fanii brandului. Deși traversăm un context dificil, respectăm planurile de expansiune și completăm portofoliul conform strategiei pe 2021.

Focusul nostru rămâne diversificarea, atât la nivel de portofoliu prin tipurile de restaurante inaugurate: de tip Drive-Thru, în centre comerciale sau stradale, pentru a răspunde cererilor variate de consum, dar și prin investițiile în digitalizare, delivery, design restaurante și inovații la nivel de produse”, a declarat Marian Gogu, director general KFC România.

Salarii mai mari la KFC

Începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare.

KFC este un brand global de restaurante specializat în produse din carne de pui și, în același timp, cel mai mare lanț din România ca număr de restaurante. Primul restaurant KFC din România s-a deschis în aprilie 1997 în București, iar în acest moment rețeaua numără 90 de restaurante la nivel național.

La finalul lunii august, Sphera Franchise Group, care operează pe plan local lanțurile de restaurante KFC, Pizza Hut și Taco Bell, raporta vânzări de 444,5 milioanede lei în primăvară, reprezentând o creștere de 46% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide un nou restaurant în Balotești, județul Ilfov, ajungând la o rețea de 90 de magazine la nivel național