Lectură de 3 minute

26 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland România face peste 100 de noi angajări și deschide al 143-lea magazin, la Timișoara

Anca Olteanu

Kaufland România a ajuns la o rețea națională de 143 de hipermarketuri, după ce a deschis cel de-al cincilea magazin din Timișoara, unde a angajat 100 de persoane, potrivit unui comunicat de presă.

Noul magazin este situat pe strada Chimiștilor, nr. 5-9, și are o suprafață totală de peste 6.500 de metri pătrați, dintre care peste 3.900 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia deschiderii vor avea loc reduceri și promoții speciale. La vitrina asistată din interiorul magazinului va fi prezent un chef, care va găti diverse preparate și va oferi recomandări. Clienții vor avea ocazia să stea de vorbă și cu un somelier, care îi va ajuta cu sfaturi pe toți cei care trec pragul raionului de vinuri. În plus, în parcarea magazinului va fi organizat un eveniment special pentru copii.

Programul magazinului Kaufland Timișoara

Programul de lucru va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 22:00 duminică.

Magazinul are o parcare cu 305 locuri, din care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți și 16 rasteluri pentru biciclete. Noua locație dispune și de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Citeste si:
Delhaize extinde parteneriatul cu Decathlon și oferă în magazine echipamente sportive

Hipermarketul este prevăzut cu 10 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 6 case express tip self-service.

Magazinul dispune de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior există și punctul Grill.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM.

Reciclare la Kaufland

În parcarea magazinului va fi instalat un automat de colectare tip self-service, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), în schimbul cărora clienții primesc cupoane de reducere.

Citeste si:
Vânzările PepsiCo au crescut cu 24% în al doilea trimestru din acest an

Infrastructura de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței este instalată la intrarea în magazin sub forma de broscuță și delfin. În containere, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Clienții vor avea la dispoziție două containere speciale unde vor avea posibilitatea să recicleze măștile de unică folosință, ce vor fi apoi colectate, eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”.

Vor putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, numite și N95, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecționate acasă sau alte articole de protecție, deșeuri periculoase (ascuțite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deșeuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

    Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 143 de magazine în România.

    Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland România face peste 100 de noi angajări și deschide al 143-lea magazin, la Timișoara