Lectură de un minut

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland susține inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați și derulează o campanie de conștientizare

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland România derulează joi, 17 martie, una dintre cele mai ample campanii de conștientizare din industria retailului românesc, pentru susținerea proiectului #SpitalePubliceDinBaniPrivați. Cei peste 15.000 de angajați ai companiei vor purta timp de o zi câte un tricou cu mesajul „Spitale Publice din Bani Privați”, în semn de solidaritate.

Până în prezent, Kaufland România a donat 143.000 euro Fundației Metropolis, pentru susținerea sistemului medical public.

În decembrie 2021, Kaufland România a derulat o acțiune de strângere de fonduri alături de Codin Maticiuc, care a fost casier timp de două ore la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu, din capitală. Suma încasată de actor a fost înzecită de Kaufland și donată Fundației Metropolis, pentru renovarea secției de Nefrologie de la Institutul Fundeni.

Împreună cu Marco Hößl, Kaufland susține în continuare proiectele care își propun îmbunătățirea serviciilor medicale din România. Mai mult, anul acesta, odată cu împlinirea vârstei de 46 de ani, CEO-ul companiei va dedica personal 46 de ore pentru implicarea în proiecte de responsabilitate socială, alături de alți voluntari, în mai multe cauze sociale și ecologice, a transmis compania.

Scopul campaniei #SpitalePubliceDinBaniPrivați este de a aduce spitalele din România la cele mai noi standarde, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Acțiunea de strânegere de fonduri a început în anul 2016. Cei care doresc să susțină cauza o pot face accesând Implicarea ta contează - Fundația Filantropică Metropolis (fundatiametropolis.ro)

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 151 de magazine în România.

Citeste si:
TOP Kantar: Care sunt cele mai puternice 30 branduri din România
TOP Kantar: Care sunt cele mai puternice 30 branduri din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland susține inițiativa #SpitalePubliceDinBaniPrivați și derulează o campanie de conștientizare