Lectură de un minut

22 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Codin Maticiuc, casier la Kaufland în prag de Crăciun într-o campanie caritabilă. Banii strânși vor fi donați pentru renovarea spitalelor

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Actorul Codin Maticiuc va fi casier într-unul dintre magazinele Kaufland pentru două ore, iar suma încasată va fi înzecită de retailer și donată campaniei „Spitale publice din bani privați”, care are scopul de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Maticiuc va fi joi, 23 decembrie, casier în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu din Capitală, începând cu ora 15:00, pentru două ore.

Suma încasată la casă de la clienții Kaufland care vor face cumpărături în magazinul de pe bulevardul Barbu Văcărescu nr. 120 - 144, va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de Fundația Metropolis.

Scopul campaniei #SpitalePubliceDinBaniPrivați este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România.

FOTO: Facebook, Rock House Events

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Codin Maticiuc, casier la Kaufland în prag de Crăciun într-o campanie caritabilă. Banii strânși vor fi donați pentru renovarea spitalelor