Lectură de un minut

27 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Kaufland recrutează și pune pe masă salarii de peste 4.000 de lei. Ce posturi sunt scoase la concurs

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Retailerul german Kaufland România are disponibile mai multe posturi, în 23 de orașe diferite. Potrivit anunțurilor publicate de retailer, pachetul salarial pentru posturile de vânzări pornește de la ​4300 lei brut​. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj la angajare.
 

Sursa foto: Kaufland

Ce posturi sunt disponibile

Retailerul caută lucrători comerciali, atât part time cât și full time, dar și șefi de raion, funcționari informații clienți și manipulanți mărfuri.

Salariile variază între 2.900 de lei net, pentru un lucrător comercial și 3.400 de lei net, pentru postul de manipulant mărfuri. Angajații cu posturi de conducere pot câștiga între 5.000 și 6.000 de lei.

Ce beneficii oferă angajatorul

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată;
  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale;
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei;
  • Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card;
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară;
  • Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland recrutează și pune pe masă salarii de peste 4.000 de lei. Ce posturi sunt scoase la concurs