Lectură de un minut

28 Nov 2014 - Știri și Noutăți

Angajari la Lidl in mai multe orase si salariile oferite

Retailerul german Lidl Romania are disponibile mai multe posturi de vanzatori, dar si de sef de vanzari sau sef adjunct de magazin. Pentru posturile de vanzatori pachetul salarial este, potrivit anunturilor retailerului german, "atractiv si peste medie". Experienta in domeniu reprezinta un avantaj la angajare.

Salariul mediu brut in lanturile de hipermaketuri din Romania variaza intre 1.900 si 2.250 de lei, potrivit Ziarul Financiar. Candidatul ideal trebuie sa dea dovada de "punctualitate si rezistenta la stres" si sa aiba "capacitatea de a lucra cu placere intr-o echipa". Lidl cauta si persoane care sa ocupe functia de sef adjunct de magazin pentru hipermarketurile din Ramnicu Valcea si Bucuresti - Pallady, Morarilor, Tarcau. Absolventii de studii superioare si persoanele cu experienta profesionala in domeniul comercial vor avea mai multe sanse la angajare.

Retailerul cauta si un sef de vanzari pentru zona Bucuresti. Acesta trebuie sa se ocupe de conducerea si de coordonarea magazinelor din aria sa, dar si de planificarea, organizarea si verificarea activitatilor acestora. Candidatul ideal trebuie sa fie absolvent de studii superioare, de preferinta in domeniul economic, comercial, tehnic sau in industria alimentara, si sa detina un carnet de conducere categoria B. Este important, totodata, ca acesta sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala, de preferat germana sau engleza. Pe langa salariu, viitorul angajat Lidl va primi o masina de serviciu, un iPad si un telefon mobil.

Retailerul german Lidl va deschide un nou magazin in Bragadiru, reteaua din Romania ajungand astfel la 184 de unitati. Magazinul s-a deschis pe 27 noiembrie si are avea o suprafata de vanzare de aproximativ 1.200 mp, iar in noua unitate vor lucra 25 de angajati.

 

Citeste si:
Lidl își extinde rețeaua din România cu un nou magazin în Bacău

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angajari la Lidl in mai multe orase si salariile oferite