Lectură de 2 minute

21 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un magazin în Târgu Neamț și ajunge la 139 de hipermarketuri în România

Angela Alexandru

Kaufland România continuă planurile de expansiune și inaugurează primul magazin de anul acesta in Târgu Neamț, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori. Retailerul ajunge, astfel, la o rețea națională de 139 de hipermarketuri.

Situat pe Strada Lalelelor nr. 4, Târgu Neamț, jud. Neamț, magazinul are o suprafață totală de peste 5400 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Prin această deschidere, compania creează 95 de locuri de muncă noi.

În această perioadă, programul de lucru va fi de la 7:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 19:00. Parcarea oferă 245 de locuri, din care 10 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități și 8 locuri de parcare pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Kaufland Târgu Neamț are un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie și un fast food cu burgeri, precum și o farmacie și un punct de schimb valutar. Magazinul este dotat în exterior și cu un Grill, unde clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate.

Citeste si:
Românii s-au relaxat în pandemie: Komoder, distribuitor de fotolii de masaj, a avut afaceri de peste 24 milioane de lei în 2020

Magazinul promovează sustenabilitatea și oferă clienților acces la trei infrastructuri ecologice. Astfel, la intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare - citește mai multe despre campanie aici;

În parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. Tot în parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 139 de magazine în România.

Citeste si:
Carrefour, afaceri de 2,3 miliarde euro în România, în creștere cu doar 2%. La nivel global, retailerul și-a majorat vânzările cu 7,8%
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un magazin în Târgu Neamț și ajunge la 139 de hipermarketuri în România